Nováccent behaalt ISO 27001 Certificaat

Nováccent

IT-security en Managed ICT specialist Nováccent is per heden ISO 27001 gecertificeerd. Dit heeft de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) besloten.

De ISO 27001 certificering is het internationale bewijs dat Nováccent aan alle eisen en normen voldoet met betrekking tot het Informatiebeveiligingsbeleid en bijbehorende beveiligingsmaatregelen. Sinds de oprichting, nu ruim een decennium geleden, is het uitgangspunt van Nováccent dat klanten erop kunnen vertrouwen dat zij altijd de beschikking hebben over betrouwbare, veilige en up-to-date data en infrastructuren.

"Nováccent hecht grote waarde aan het vertrouwen dat onze relaties hebben. Het continue verbeteren van diensten en producten, zowel intern als extern, is hier een wezenlijk onderdeel van", zegt Hans de Vries, Directeur IT Security Solutions van Nováccent. "Het behalen van deze certificering toont aan dat we in staat zijn ook op dit gebied te voldoen aan hetgeen belangrijk is voor onze klanten; het bieden van continuïteit, kennis en innovatie."

Daarnaast erkent Nováccent dat door het steeds veranderende ICT-landschap er een vertrouwenspartner nodig is die innoveert en anticipeert. Ook het evalueren en ontwikkelen van interne processen is hierbij van groot belang. De volledige cyclus behorende bij het geïmplementeerde ISMS (Information Security Management System) garandeert niet alleen Nováccent breed een hoog niveau van het gevoerde Informatiebeveiligingsbeleid, specifiek voor het eigen Security Operations Center (SOC) en Network Operations Center (NOC) geeft dit onze klanten nog meer zekerheid!

data-competence security-services managed-ict innovation-center