RDW selecteert Nováccent als ICT-security partner

Nováccent

RDW heeft vanuit haar Europese aanbesteding Nováccent geselecteerd als ICT-security partner voor het uitvoeren van Security tests.

De opdracht betreft enerzijds het op structurele basis of op ad-hoc basis uitvoeren van kwetsbaarheden- en penetratietesten en anderzijds uit een maandelijkse automatische kwetsbaarhedenscan van alle RDW webapplicaties.

Nováccent gaat er daarmee voor zorgen dat RDW kan vertrouwen op de veiligheid van haar websites. De periodieke vulnerability scans zorgen ervoor dat kwetsbaarheden van de websites tijdig worden gesignaleerd en verholpen. De penetratietesten maken inzichtelijk of de websites bestand zijn tegen aanvallen van hackers. RDW heeft een uitgebreid selectietraject doorlopen, waarbij de deelnemende partijen in de praktijk moesten aantonen dat zij over de juiste expertise en ervaring beschikten.

Stef Liethoff, CTO Nováccent: “Ik ben zeer verheugd dat de RDW voor ons heeft gekozen! Wij hechten een groot belang aan integriteit en respect, daarom kunnen wij voor veel van ons werk niet de publiciteit zoeken om zo meer naamsbekendheid te realiseren. RDW erkent met deze gunning onze expertise en ervaring. Dit motiveert onze medewerkers enorm en zij zullen er daarom ook alles aan doen om de verwachtingen van de RDW te overtreffen.”

Sinds de oprichting in 2002 is Nováccent dé kennispartner voor ICT-security en Managed ICT diensten. Nováccent bedient haar relaties vanuit de kantoren Amersfoort, Waalre, The Hague Security Delta en Gorredijk. Het Nováccent Innovation Center ontwikkelt innovatieve en praktische security oplossingen om de noodzakelijke Security Operations slimmer, effectiever en efficiënter te laten verlopen.

security-services