Nováccent verstevigt samenwerking met Uitgeverij Zwijsen

Nováccent

Amersfoort, 15 februari 2017 – ICT-security en Managed ICT specialist Nováccent heeft de samenwerking met Uitgeverij Zwijsen verder verstevigd. Dankzij de implementatie van de FlashArray van Pure Storage door Nováccent kan Zwijsen de groeidoelstellingen behalen. De leer- en lesmiddelen uitgeverij uit Tilburg kan hierdoor zijn goede naam en positie op de onderwijsmarkt zeker stellen.

Sinds 2006 is Nováccent Managed ICT partner van Zwijsen. Met het ontwerp van het login portal voor de methode ‘veilig leren lezen’ heeft Nováccent hét paradepaardje van Zwijsen ontwikkeld. Het ontwerp was toe aan een vernieuwing. Als partner van Pure Storage had Nováccent ook deze keer de oplossing. Hierdoor blijft Zwijsen in de toekomst verzekerd van een goede positie. Robert Giesbergen, Technisch IT-architect Uitgeverij Zwijsen “We hebben een hele goede naam in de markt, dat willen we graag zo houden en dat kúnnen we met dit systeem ook zo houden. Voor ons is dat het echte grote winstpunt.”

Sterke groei

Het gebruik van het online platform van Zwijsen is de afgelopen jaren snel gegroeid, van 8.000 inloggende leerkrachten/leerlingen per dag in 2010 naar 150.000 in 2015. Gemiddeld loggen 25.000 mensen tegelijkertijd in. Voor het komende jaar wordt een groei verwacht naar 200.000 logins. “Al die gegevens moet het systeem ophalen en verwerken. Aan het begin van de ochtend gebeurt dat meer dan 100.000 keer in een uur. Dat is een hele forse belasting.”, aldus Remko Deenik, Directeur Nováccent Managed ICT.

Nováccent

Sinds de oprichting in 2002 is Nováccent dé kennispartner voor ICT-security en Managed ICT diensten. Nováccent bedient haar relaties vanuit de kantoren Amersfoort, Waalre, The Hague Security Delta en Gorredijk. Het Nováccent Innovation Center ontwikkelt innovatieve en praktische security oplossingen om de noodzakelijke Security Operations slimmer, effectiever en efficiënter te laten verlopen.

security-services managed-ict