Data Competence Center

Data is van onschatbare waarde voor uw organisatie. Het effectief benutten van uw data kan u veel opleveren. Nováccent helpt u om het potentieel van uw data maximaal te benutten.

Business Intelligence

Creëer inzicht in uw performance

Datakwaliteit

Laat uw data van toegevoegde waarde zijn

Logi Analytics

Het hulpmiddel voor uw data vraagstukken

Nováccent Data Competence Center

Waar bevindt zich verborgen waarde in uw organisatie? In uw data! De hoeveelheid data neemt razendsnel toe, net als haar complexiteit. De toename van het aantal databronnen maakt het complex om correcte informatie te presenteren uit uw data. De medewerkers van Nováccent helpen u deze data te structureren, valideren, begrijpelijk en inzichtelijk te maken op een manier die past bij uw organisatie en uw medewerkers. Nováccent laat uw data van toegevoegde waarde zijn!

Datakwaliteit

Datakwaliteit

Het DCC ziet informatie als belangrijke productiefactor vanwege de cruciale rol die informatie speelt in proces- en managementbeslissingen. De kwaliteit van informatie is afhankelijk van de kwaliteit van de data waaruit de informatie gehaald wordt. Het verbeteren van datakwaliteit in een organisatie kan u veel opleveren. Geschat wordt dat 10-25% van de omzet van een organisatie verloren gaat als gevolg van slechte datakwaliteit (o.a. Ovum).

Door uw datakwaliteit te verbeteren gaat de kwaliteit van uw informatievoorziening omhoog, bent u beter in staat nieuwe vragen te beantwoorden en kunt u een grotere omzet boeken. Het verbeteren van uw datakwaliteit maakt u wendbaarder en sterker.

Business Intelligence

Visualisaties uit één databron geven een nieuwe kijk op uw cijfers. Combineer meerdere databronnen en u komt tot strategische inzichten. Wanneer de vraag naar informatie in uw organisatie verder gaat dan een Excel sheet of een enkel rapport, komt Business Intelligence in beeld.

Informatie en inzichten uit verschillende databronnen halen is een ander verhaal. Het combineren van databronnen is een stuk complexer, de data is niet direct geschikt voor analyses. Een oplossing hiervoor is het opzetten van een Data Warehouse.

Nováccent heeft vele jaren ervaring op dit vlak en is goed in staat om de diverse informatiebronnen binnen uw organisatie te koppelen, er waarde aan toe te voegen en deze op te slaan in een Data Warehouse. Daarnaast kunnen zij ook zorg dragen voor inzichtelijke rapportages en dashboards. Onze consultants voorzien u graag van advies op dit gebied, maar kunnen u ook het werk volledig uit handen nemen.

Business Intelligence
Logi Analytics<

Logi Analytics

Logi Analytics is een leverancier op het gebied van embedded analytics software. Het ontwikkelplatform helpt in het ontwikkelen van sterke visuele rapportage, dashboarding en 'Self Service BI'. Nováccent is de Nederlandse distributeur van Logi Analytics en heeft veel expertise in de ontwikkeling en het gebruik en de ontwikkeling van de rapporten met Logi Analytics.

Onze consultants kunnen u ondersteunen bij het ontwikkelen van uw dashboards en rapportages. Wij hebben de kennis om naast het bouwen van een aparte rapportage-omgeving, uw rapportages compleet te integreren met door u gebouwde (web)applicaties, zodat de rapportage integraal onderdeel uitmaakt van uw applicatie.

Wilt u zelf ontwikkelen met de Logi productsuite? Dan kunnen wij uw medewerkers trainen en begeleiden. De producten van Logi Analytics zijn goed te combineren met andere applicaties die wellicht al in uw organisatie aanwezig zijn.

Meer weten over onze dienstverlening? Maak gewoon een afspraak!