Nováccent Data Competence Center

Het Nováccent Data Competence Center is een betrokken, ervaren, partner op het gebied van data. Wij zien graag dat uw data echt van toegevoegde waarde is in uw organisatie. Of het nu gaat om het inrichten van een datawarehouse met bijbehorende ETL processen, het achterhalen van de informatiebehoefte binnen uw organisatie en de realisatie en visualisatie hiervan, of het definiëren van bedrijfsregels en uw processen zodanig inrichten dat de datakwaliteit naar een hoger niveau wordt getild, als het om bedrijfsdata gaat kan Nováccent Data Competence Center u helpen hier optimaal gebruik van te maken.

Data Professionals

Nováccent Data Competence Center bestaat uit een diverse groep van medewerkers die één gezamenlijk doel hebben: uw data u in staat stellen om de juiste keuzes te maken voor uw organisatie. Het zijn stuk voor stuk ervaren medewerkers die expert zijn op het scheidsvlak van Business en ICT en die goed in staat zijn buiten de gebaande paden te denken.

De oplossing voor uw situatie hoeft dan ook niet per definitie een technische te zijn; een awareness training of het scherper stellen van een business proces kan net zo goed de conclusie zijn. Samen met u gaan zij graag de uitdaging aan om uw huidige problemen te analyseren, op te lossen én te kijken hoe u vervolgens meer uit uw data kunt halen.

Onze aanpak
Meer weten over onze dienstverlening? Maak gewoon een afspraak!