Nováccent Accelerates 22 maart 2016

Nováccent

Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en nieuwe producenten veranderen structureel de manier waarop wij met IT bezig zijn. Dit jaar organiseert Pure Storage het eerste Pure/Accelerate event in Amerika om noviteiten, ervaringen, successen en uitdagingen met elkaar te bespreken en worden nieuwe producten geïntroduceerd.

Omdat niet iedereen naar Amerika kan komen, organiseert Nováccent een evenement op 22 maart om deze ontwikkelingen met u te delen. Vanuit Pure Storage zal een prominente spreker aanwezig zijn die u op de hoogte zal brengen van de hoogtepunten uit het Pure/Accelerate event.

Daarnaast hebben we voor dit event nog twee sprekers uitgenodigd van Exagrid en Zerto. Exagrid biedt schaalbare backup-to-disk oplossing, waarmee tapes tot het verleden behoren. Zerto is een zeer innovatief bedrijf met een hoogwaardige, maar zeer eenvoudige en schaalbare oplossing voor disaster recovery.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze interactieve ochtend, welke afgesloten wordt met een heerlijke lunch waarbij u de mogelijkheid heeft om met de verschillende sprekers en Nováccent medewerkers na te praten over de verschillende sessies.

Meldt u zich aan door een mail te sturen naar events@novaccent.nl onder vermelding van Novaccent Accelerate 22 maart of vul het contactformulier in. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

security-services managed-ict group

Locatie

Event gemist?

Dit event heeft reeds plaatsgevonden. Heeft u naar aanleiding van een event of een gepland event vragen? Wij beantwoorden deze vragen graag. Meer informatie over de reeds gehouden events vindt u via de links die bij de events staan, of neem contact met ons op.
Stel gerust uw vragen!

Contact