Secured E-mail in de zorgsector

Nováccent

Op 1 november organiseren Cryptshare en Nováccent een interactieve sessie over het beveiligd versturen van e-mail berichten en documenten. Tijdens deze bijeenkomst gaan we dieper in op de trends en problematiek binnen de zorgsector op het vlak van beveiliging van de e-mail communicatie.

Wat kunt u verwachten

Naast het bespreken van de trends in de zorgsector op het gebied van beveiligde communicatie krijgt u informatie over de meest toegepaste technieken en oplossingen voor beveiligde communicatie. Welke initiatieven zijn er geweest, wat waren de ervaringen en hoe gaat het nu verder?

Veel zorginstellingen worden met de zelfde uitdagingen geconfronteerd. Wetgeving versterkt daarbij het bewustzijn van de gevoeligheid van informatie en het nut van beveiliging. Meerdere oplossingen en technieken worden ingezet zonder dat er een duidelijke standaard voor de sector ontstaat. Cryptshare onderscheidt zich door communicatie te beveiligen met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit, mede doordat communicatie met patiënten en andere relaties ook beveiligd kan worden.

Demo & praktijkcase

Door middel van een demo krijgt u te zien hoe Cryptshare e-mail beveiligt. Daarnaast zal Stichting Middin toelichten hoe Cryptshare daar wordt toegepast. Middin heeft ervoor gekozen om Cryptshare in combinatie met Zorgmail te gebruiken. Op deze manier kan Middin met behulp van Cryptshare met iedereen communiceren, zelfs met patiënten. Tegelijkertijd is de communicatie met sectorgenoten, die ook Zorgmail gebruiken, ook mogelijk.

Tijdens de gehele sessie zullen er meerdere stellingen voorbijkomen waar we dieper op in zullen gaan. Mocht u op voorhand al vragen hebben die u graag behandeld wilt zien. Mailt u deze dan gerust dan wordt ervoor gezorgd dat uw vragen tijdens de sessie behandeld worden.

security-services managed-ict group

Programma
08.45 – 09.15 Ontvangst & introductie

09.15 – 09.45 Visie op beveiliging van mailverkeer

09.45 – 10.45 Secure Electronic Communication

10.45 – 11.00 Koffiepauze

11.00 – 11.30 Demo Cryptshare

11.30 – 12.00 Praktijkcase Stichting Middin

12.00 – 12.15 Hosting

12.15 – 13.00 Afsluitende lunch
Locatie
KCN-Tower Nieuwegein

Nevelgaarde 60

3436 ZZ Nieuwegein
Event gemist?

Dit event heeft reeds plaatsgevonden. Heeft u naar aanleiding van een event of een gepland event vragen? Wij beantwoorden deze vragen graag. Meer informatie over de reeds gehouden events vindt u via de links die bij de events staan, of neem contact met ons op.
Stel gerust uw vragen!

Contact