Webinar – Zerto Simple Disaster Recovery

Nováccent

In minuten herstellen van een ransomware-aanval?

In minuten herstellen van een ransomware-aanval? Kom erachter tijdens de ransomware webinar met live demo!

Ransomware is tegenwoordig een serieuze bedreiging voor de continuïteit van uw bedrijf. Elke tien dagen maakt een gemeente, ministerie of een bedrijf melding van een poging tot "gijzelen" van digitale documenten.

Wat zou u doen wanneer uw data gegijzeld wordt? Zou u de gevraagde afkoopsom betalen, of zou u de impact van dataverlies en downtime als gevolg van de gijzeling of herstel vanuit een back-up accepteren?

Registreer u nu gratis voor de Nováccent webinar ‘Herstel van een ransomware-aanval in minuten’ op 11 mei 2017 om 10:00 uur.

Tijdens onze sessie zullen wij u vertellen:

  • Hoe u uw organisatie kunt beschermen tegen ransomware
  • Hoe u een ransomware infectie kunt voorkomen
  • Hoe u met Zerto kan terugspoelen in de tijd en herstellen van een ransomware-aanval, alsof de besmetting nooit heeft plaatsgevonden
  • Daarnaast zullen wij u tijdens de webinar een live demonstratie geven waarin zelf kunt zien hoe makkelijk het is om met Zerto in minuten te herstellen van een ransomware-aanval.

    U kunt zich inschrijven voor de webinar door de volgende link te volgen: Zerto WebEx

security-services managed-ict group

Locatie

Event gemist?

Dit event heeft reeds plaatsgevonden. Heeft u naar aanleiding van een event of een gepland event vragen? Wij beantwoorden deze vragen graag. Meer informatie over de reeds gehouden events vindt u via de links die bij de events staan, of neem contact met ons op.
Stel gerust uw vragen!

Contact