Cyber security; Get in control, stay in control

Nováccent

Wees voorbereid op de groei van het aantal Cybercrime aanvallen!

De dreiging van cybercriminaliteit is nog nooit zo hoog geweest als nu. Het aantal cybercrime aanvallen groeit hard en uw bedrijf loopt iedere dag meer en meer het risico om slachtoffer te worden van cybercrime, met alle gevolgen van dien.

Risicobeheersing van Cybercriminaliteit

Bij de beheersing van cybercrime risico's gaat het vooral over dienstverlening. Hoe zorgt u ervoor dat u uw website, uw ICTinfrastructuren en uw data goed beveiligd? Omdat voorkomen beter is dan genezen organiseert Nováccent een event waarin we u graag op de hoogte stellen van de mogelijkheden ter bescherming van uw bedrijf. Het event staat in het teken van kennisdeling over innovatieve mogelijkheden rondom Cyber Security.

VAMP – Vulnerability Analytics & Management Portal

Integraal vulnerability management platform. VAMP verzorgt de vertaalslag tussen scan resultaten en uw organisatie, zodat men intern eenvoudig de resultaten kan inzien en opvolgen. U behoudt overzicht en bent daarmee in-control van uw weerbaarheid tegen Cyber Security bedreigingen.

Fortinet Security Fabric

Een revolutionaire manier van threat prevention doormiddel van de Fortinet Security Fabric. Deze manier van beveiliging stelt u in staat alle onderdelen van uw bedrijf, on-premise, in de cloud of in een off-site datacenter, op een éénduidige manier te beveiligen.

security-services managed-ict group

Programma
12.30 – 13.00 Inloop

13.00 – 13.30 Lunch

13.30 – 14.00 Introductie (Nováccent)

14.00 – 14.45 VAMP (Joost Geusebroek)

14.45 – 15.00 Koffiepauze

15.15 – 16.00 Fortinet (Toon van 't Hoof)

16.00 – 16.15 Wrap-up

16.15 – 17.00 Afsluitende borrel
Locatie
Markeblijde

Oud Wulfseweg 3

3992 LT Houten
Event gemist?

Dit event heeft reeds plaatsgevonden. Heeft u naar aanleiding van een event of een gepland event vragen? Wij beantwoorden deze vragen graag. Meer informatie over de reeds gehouden events vindt u via de links die bij de events staan, of neem contact met ons op.
Stel gerust uw vragen!

Contact