Data & Cloud Expo

Nováccent

Na een succesvol event vorig jaar is Nováccent ook dit jaar weer aanwezig op de Data en Cloud expo. Dit jaar zijn we te vinden op stand nummer B069. In samenwerking met onze partnets Rubrik, Zerto, Pure Storage en Fortinet voorzien wij u graag van meer informatie en een lekkere kop koffie in de stand.

De rol en de focus van de ICT-afdeling verandert. Moderne, service- en cloudgebaseerde ICT-omgevingen vragen om een regie- en brokersrol die de vraag en het aanbod van ICT-diensten reguleert. Daardoor kan er minder tijd besteed worden aan het beheer van systemen. Tegelijkertijd blijven ICT-infrastructuren in transitie. Daardoor blijven de onderliggende systemen juist om extra aandacht vragen. De infrastructuur- en architectuurdiensten van Nováccent Managed ICT zorgen dat u ruimte krijgt in uw tijd én in uw budget. Wij helpen u uw ICT-operatie te vereenvoudigen, kunnen het beheer van u overnemen en u adviseren over vraagstukken als cloudtransitie, dataprotectie en compliance. De wens de ICT-operatie eenvoudiger en flexibeler te maken heeft Nováccent vertaald in een groot aantal diensten, maar ook in innovatieve producten voor uw ICT-infrastructuur. Onze producten maken de infrastructuur grotendeels self-managing en tijdrovende zaken als sizen en tunen zijn nauwelijks nog nodig. Zo bent u minder bezig met de infrastructuur en houdt u tijd over voor de inhoud en de toegevoegde waarde van ICT. En dat is in de huidige tijd broodnodig.

Bezoek onze stand op de Data & Cloud expo 1 en 2 november en laat u bijpraten over innovatieve oplossingen als Rubrik, Zerto, Pure Storage en Fortinet. Wanneer u voor 13 oktober inschrijft via onderstaande button neemt u automatisch deel aan het VIP programma!

Data Cloud Expo

security-services managed-ict

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Stand B069
Inschrijving gesloten
Inschrijvingen voor dit event zijn gesloten. Heeft u naar aanleiding van een event of een gepland event vragen? Wij beantwoorden deze vragen graag. Meer informatie over de reeds gehouden events vindt u via de links die bij de events staan, of neem contact met ons op.
Stel gerust uw vragen!

Contact