Event Gemeente Eindhoven & Nováccent

Nováccent

De gemeente Eindhoven is al geruime tijd zeer actief om informatiebeveiliging verder op orde te krijgen en te houden. Op regelmatige basis dagen zij zichzelf uit door hackers los te laten op hun netwerk om zo hun mogelijk kwetsbaarheden te achterhalen en aan te pakken. Voorbeelden hiervan zijn het succesvolle “Hack me please” event, wat binnenkort weer georganiseerd gaat worden.

Gemeente Eindhoven wil de samenwerking zoeken met andere gemeenten om betere zichtbaarheid te krijgen over de specifieke dreigingen binnen de gemeentewereld, de mogelijke kwetsbaarheden en incidenten. Een voorbeeld: als de Gemeente Eindhoven een security incident heeft, dan bestaat de mogelijkheid dat andere gemeenten hier ook last van hebben of gaan krijgen. Door nu snel kennis te delen (threat intel) kunnen incidenten sneller worden opgespoord en de impact geminimaliseerd. Daarnaast is het zaak om goed inzicht te hebben in de kwetsbaarheden in de eigen IT omgeving en deze te neutraliseren. Hiermee verkleint men de kans op een schadelijke succesvolle cyberaanval aanzienlijk!

Samen met de Gemeente Eindhoven wil Nováccent hiervoor een presentatie en demonstratie verzorgen van een Managed SIEM en Vulnerability Analytics & Management platform waarmee gemeenten direct mee aan de slag kunnen en waarmee kennis, ervaring en threat intel tussen gemeenten kunnen worden uitgewisseld.

Graag nodigen wij u uit voor deze sessie op dinsdag 19 april om te zien hoe u uw IT Security binnen afzienbare tijd naar een hoger plan kan trekken door te profiteren van kennis en ervaring van en samen met uw collega gemeenten. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier of door een e-mail te sturen naar events@novaccent.nl onder vermelding van Gemeente Eindhoven & Nováccent 19 april.

Met vriendelijke groeten,

Uw Nováccent Team

security-services managed-ict group

Programma
09.30 – 10:00 Ontvangst

10.00 – 10.15 Voorwoord

10.15 – 11.00 Managed SIEM &
Vulnerability Analytics
Management Portal (VAMP)

11.00 – 11.15 Pauze

11.15 – 12.00 Demo

12.00 – 12.30 Vragenronde

12.30 – Lunch
Locatie
Gemeente Eindhoven

Stadhuisplein 10

5611 EM Eindhoven
Event gemist?

Dit event heeft reeds plaatsgevonden. Heeft u naar aanleiding van een event of een gepland event vragen? Wij beantwoorden deze vragen graag. Meer informatie over de reeds gehouden events vindt u via de links die bij de events staan, of neem contact met ons op.
Stel gerust uw vragen!

Contact