Simple Disaster Recovery 11 oktober

Nováccent

Meer dan 70% van de organisaties in Nederlandse heeft niet het volste vertrouwen in staat te zijn hun systemen en data te herstellen na een incident. Terwijl het overgrote deel van de organisaties ervan overtuigd is dat bescherming van hun data van kritisch belang is voor het succes van hun organisatie vertrouwt 41% nog steeds op dagelijkse back-ups als primaire beschermingsstrategie.

Graag nodigt Nováccent u uit voor de Lunch & Learn Simple Disaster Recovery, waar wij zullen bespreken of deze strategie nog wel relevant is en wat de alternatieven zijn.

Wat u kunt verwachten

  • De belangrijkste verschillen tussen, back-up, disaster recovery en business continuity;
  • De factoren die in overweging moeten worden genomen bij het ontwerpen en implementeren van een data-beschermingsstrategie die rekening houdt met alle kritische data, ongeacht waar of hoe deze wordt gegenereerd;
  • De impact die nieuwe workloads – zoals cloud, big data en mobiel – hebben op gegevensbescherming.

Aansluitend zullen we u middels een demo laten zien hoe simpel disaster recovery voor gevirtualiseerde datacenters en cloud-omgevingen daadwerkelijk kan zijn.

Via het inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor deze interactieve lunch and learn. Mocht u vragen hebben bel of mail ons gerust.

security-services managed-ict group

Programma
10.15 – 10.30 Ontvangst

10.30 – 10.45 Introductie

10.45 – 12.00 Simple Disaster Recovery

12.00 – 12.15 Demo

12.15 – 12.30 Afsluiting & Lunch
Locatie
Makeblijde Houten

Oud Wulfseweg 3

3992 LT Houten
Event gemist?

Dit event heeft reeds plaatsgevonden. Heeft u naar aanleiding van een event of een gepland event vragen? Wij beantwoorden deze vragen graag. Meer informatie over de reeds gehouden events vindt u via de links die bij de events staan, of neem contact met ons op.
Stel gerust uw vragen!

Contact