Nováccent Innovation Center

Innovatieve Security Producten

Nováccent Innovation Center

IT Security is continu in beweging, ondersteunende softwarematige oplossingen ook. Met al onze kennis, ervaring en expertise dragen wij zorg voor krachtige IT Security oplossingen die in-house ontwikkeld worden. Ongecompliceerde producten die u ondersteunen en doen wat ze moeten doen. Het Nóvaccent Innovation Center springt snel in op de markt door actieve research en development en door samen met de klant te werken aan oplossingen. Zo profiteren we allemaal.

Nováccent Innovation Center

Het Nováccent Innovation Center biedt verschillende producten aan op het gebied van IT Security, te weten Vulnerability Management, Cyber Security Monitoring en ondersteunende tooling. Dit bieden wij aan via Novasuite. Een platform met ons eigen productportfolio om klanten te ondersteunen en te helpen bij uitdagende IT Security processen. In de basis door inzicht te creëren, maar bovenal ervoor te zorgen dat u “in control” bent. Eenvoudige software die gaat voor gebruikersgemak en effectiviteit.

Ons in-house ontwikkelteam werkt dagelijks aan het verbeteren en door ontwikkelen van onze productportfolio. Samen met onze klanten. Uiteindelijk bent u als eindgebruiker, expert in wat de software voor u moet doen om het leven gemakkelijker te maken. Wij werken samen met onze klanten om zoveel mogelijk manuele taken te elimineren en zorg te dragen voor inzicht en controle, zodat u zich kunt focussen op continuïteit van uw business.

Meer weten over onze producten binnen Novasuite?
Neem contact met ons op voor een demo!