Diensten die ruimte creëren

Staat uw huidige ICT-operatie nieuwe initiatieven in de weg? Creëer ruimte door delen van het beheer uit te besteden aan een ervaren en betrokken kennispartner.

Perspectief voor uw ICT-operatie

In veel ICT-omgevingen groeit de hoeveelheid data, systemen en applicaties onstuimig. Dat vergt steeds meer van de ICT-operatie, waardoor deze een bottleneck kan vormen voor de organisatie en waardoor nieuwe initiatieven blijven liggen. Om deze realiteit te doorbreken is uitbesteden van (delen van) het beheer aan een ervaren partner de oplossing. Nováccent Managed ICT levert advies, oplossingen en managed services op het gebied van infrastructuren, databases en datamanagement.

Infrastructuur- & architectuurdiensten

Infrastructuur- & architectuurdiensten

De rol en de focus van de ICT-afdeling verandert. Moderne, service- en cloudgebaseerde ICT-omgevingen vragen om een regie- en brokersrol die de vraag en het aanbod van ICT-diensten reguleert. Daardoor kan er minder tijd besteed worden aan het beheer van systemen. Tegelijkertijd blijven ICT-infrastructuren in transitie. Daardoor blijven de onderliggende systemen juist om extra aandacht vragen.

De infrastructuur- en architectuurdiensten van Nováccent Managed ICT zorgen dat u ruimte krijgt in uw tijd én in uw budget. Wij helpen u uw ICT-operatie te vereenvoudigen, kunnen het beheer van u overnemen en u adviseren over vraagstukken als cloudtransitie, dataprotectie en compliance. Lees meer

Database- & BI-diensten

Database- & Datawarehouse

Ontwikkelingen op het gebied van compliance, datagroei en business intelligence leggen steeds meer nadruk op het managen van data. De explosief groeiende hoeveelheid data legt bovendien steeds meer druk op de onderliggende infrastructuur. Veiligheid en toegankelijkheid van data en de performance van applicaties vragen om diepgaande kennis van databases en van de tools om informatie te onttrekken aan systemen. Kennis die niet altijd aanwezig is binnen een organisatie.

Nováccent Managed ICT levert u deze kennis. Met onze advies-, ontwerp- en beheerdiensten kunnen wij de prestaties van uw database-applicaties optimaliseren en het beheer van uw applicaties overnemen. Lees meer

Service as a Service

Service as a Service

Nováccent Managed ICT levert managed ICT services volgens een modern, SaaS-achtig concept met een heldere, gestaffelde kostenstructuur. U kunt het serviceniveau eenvoudig op- en afschalen en u neemt de services af zonder een vaste looptijd. Zo kunt u ons inhuren om piekmomenten op te vangen, om een migratie of upgrade in goede banen te leiden of als u tijdelijk een vaste kracht mist. Zonder vast te zitten aan langdurige, kostbare contracten.

Uiteraard kunt u zaken als een servicedesk, remote en online support, monitoring en rapportage ook voor langere tijd afnemen. Wij bewijzen graag onze toegevoegde waarde. Daar hebben we geen langlopende contracten voor nodig. Meer weten

Wilt u weten hoe onze services u vooruit helpen? Maak een afspraak!