Vereenvoudig uw infrastructuur én uw ICT-operatie

ICT-infrastructuren hebben de neiging steeds complexer te worden. En dat terwijl er steeds hogere eisen gesteld worden op het gebied van beschikbaarheid en flexibiliteit nodig is om tegemoet te komen aan steeds nieuwe vragen vanuit de organisatie. De infrastructuur- en architectuurdiensten van Nováccent Managed ICT helpen u uw infrastructuur en uw ICT-operatie te vereenvoudigen. Wij kunnen delen van het beheer van u overnemen en u adviseren over uiteenlopende ICT-vraagstukken, waaronder de inrichting van uw infrastructuur, migratie en cloudtransitie.

Analyse & advies

Wilt u weten hoe uw ICT-infrastructuur er voor staat? Vermoed u performanceproblemen maar kunt u niet de vinger leggen op de oorzaak? Twijfelt u over de transitie naar een cloudomgeving? Nováccent meet en analyseert uw ICT-infrastructuur om eventuele problemen te achterhalen. Daarnaast kunnen wij u adviseren hoe u uw netwerk, datacenter en dataopslag optimaliseert. Maar ook voor concrete vraagstukken zoals cloudtransitie of migratie na een fusie kunt u de specialisten van Nováccent inzetten.

Implementatie & Projecten

Nováccent adviseert u niet alleen over een optimale ICT-infrastructuur, maar kan deze ook voor u ontwerpen en implementeren. Hoe realiseert u een toekomstvaste infrastructuur? Hoe integreert u mobiele gebruikers en hun apparatuur? Hoe kunt u de toenemende hoeveelheid data effectief, efficiënt en veilig opslaan en beheren? Onze ervaren specialisten helpen u met deze en andere vragen.

Beheerdiensten

Wilt u tijd vrijmaken voor andere zaken van beheer van uw infrastructuur? Loopt u tegen bottlenecks aan in uw ICT-operatie of mist u de kennis om uw complexe infrastructuur optimaal te monitoren? Nováccent kan het beheer van uw ICT-systemen, -infrastructuren en applicaties geheel of gedeeltelijk van u overnemen. U kunt daarbij denken aan zaken als een servicedesk, remote en online support, monitoring en rapportage. Wij leveren onze services op maat, geheel naar uw wensen, volgens ons eigen SaaS-achtige leveringsmodel.

Innovatieve producten

Onze specialisten kijken goed om zich heen waar het gaat om innovatie en innovatieve producten. Liefst voeren wij alleen producten die niet zomaar innovatief zijn, maar organisaties met sprongen vooruit helpen als het gaat om vereenvoudiging van de ICT-operatie en verlaging van de TCO. Ontdek onze producten

Service as a Service

Nováccent Managed ICT levert managed services volgens een modern, SaaS-achtig concept met een heldere, gestaffelde kostenstructuur. U kunt het serviceniveau eenvoudig op- en afschalen en u neemt de services af zonder een vaste looptijd. Zo kunt u ons inhuren om piekmomenten op te vangen, om een migratie of upgrade in goede banen te leiden of als u tijdelijk een vaste kracht mist. Uiteraard kunt u onze services ook voor langere tijd afnemen. Wij bewijzen graag onze toegevoegde waarde. Daar hebben we geen langlopende contracten voor nodig.

Cloud & Mobiel

Cloud en mobiel

ICT-infrastructuren bevinden zich steeds vaker buiten de organisatie. Netwerken, servers en opslag verschuiven via externe datacenters naar de cloud en werkplekken worden mobiel en persoonlijk. Veel organisaties worstelen met de integratie van al die componenten.

De consultants van Nováccent kunnen u helpen met het ontwikkelen van uw cloudstrategie, met de integratie van de cloud met uw bestaande infrastructuur en met de migratie van services naar de cloud. Daarnaast kunnen we u helpen met de integratie van mobiele devices. Mobiele gebruikers willen graag met hun eigen devices toegang tot uw infrastructuur – Bring Your Own Device (BYOD). Maar hoe kunt u deze veilig en effectief integreren en welke services biedt u? Nováccent helpt u graag met dit vraagstuk.

Meer weten over onze dienstverlening? Maak gewoon een afspraak!