Uitgesproken betrokken

Nováccent Managed ICT Services fungeert als verlengstuk van
uw ICT-operatie. Wij nemen delen van het beheer van u over en voorzien u van adviezen en oplossingen die uw ICT-omgeving en
-processen vereenvoudigen.

Nováccent Managed ICT

Nováccent Managed ICT is een kennispartner op het gebied van ICT-infrastructuren, databases en datamanagement. Onze kennis leveren wij via een groot aantal diensten op maat, variërend van een korte quickscan tot complete implementatietrajecten en managed ICT. Wij ondersteunen u bij de dagelijkste ICT-operatie, maar ook bij vraagstukken als cloud computing, big data, business analytics en dataprotectie. Ons doel daarbij is steeds ruimte te creëren in uw ICT-operatie, door slimme oplossingen en producten, maar ook door delen van de IT-operatie van u over te nemen. Eenvoud, betrouwbaarheid en beschikbaarheid staan daarbij voorop.

Onze aanpak

Nováccent Managed ICT ziet zichzelf niet als partner die tegenover u gaat zitten. Liever zitten wij naast u, als onderdeel van uw ICT-operatie. Wij kunnen delen van het beheer van u over nemen en u voorzien van adviezen en oplossingen die uw ICT-omgeving en uw processen vereenvoudigen. Dit alles met maar één doel: zorgen dat u geen zorgen heeft over uw ICT-operatie en zich kunt focussen op de inhoud en op de toegevoegde waarde voor de business.

Daar waar u de kennis en de capaciteit (tijdelijk) niet in huis heeft, staan de ervaren ICT-professionals van Nováccent voor u klaar. Geen vreemden, niet telkens anderen, maar een groep specialisten die u persoonlijk kennen en die u persoonlijk kent. Nováccent is groot genoeg om alle kennis op het gebied van infrastructuren en databases in huis te hebben en klein genoeg om persoonlijk contact te garanderen en u daadwerkelijk verder te helpen.

Onze aanpak
Partner voor een nieuwe ICT-realiteit

Partner voor een nieuwe ICT-realiteit

Nu infrastructuren steeds complexer worden is het voor de meeste organisaties onmogelijk om alle kennis in huis te hebben. Echter, door de snelle veranderingen is permanente innovatie noodzakelijk. En hiervoor is diepgaande kennis juist nodig. Nováccent Managed ICT levert deze kennis op het gebied van databases, datamanagement en ICT-infrastructuren.

Bij Nováccent Managed ICT werken ruim 100 specialisten die hun sporen hebben verdiend in hun vakgebied en deze kennis willen inzetten om u vooruit te helpen én te houden. Onze kennis vertalen wij in een groot aantal diensten die wij op maat leveren. Zo kunt u met vrijwel iedere vraag bij ons terecht, van een korte quickscan van uw infrastructuur tot het bouwen van een complexe database omgeving, van de implementatie van een data warehouse tot de transitie naar een hybrid cloud.

Meer weten over onze dienstverlening? Maak gewoon een afspraak!