Nováccent Security Services diensten

Het Cyber security landschap verandert en ontwikkelt zich razendsnel. De groeiende afhankelijkheid van betrouwbare en veilige IT voor organisaties wordt alsmaar groter en complexer. Daarnaast is er een toename op het gebied van externe dreigingen. Nováccent Security Services is een pragmatische security specialist die u actief ondersteunt in het weerbaar maken van uw organisatie tegen Cyber crime zodat de continuïteit van uw business niet in gevaar komt.

Risico management

Risico Management

Het verbeteren en sterker maken van uw Cyber Security positie begint met inzicht in het dreigingslandschap en de mogelijke kwetsbaarheden. Vanuit dit oogpunt biedt Nováccent verschillende producten en diensten aan die vanuit verschillende invalshoeken risico’s in kaart brengen om tot een succesvolle strategie te komen. Denk bijvoorbeeld aan risico assessments, penetratie testen of audits.

Doordat het IT- en dreigingslandschap continu verandert is het zaak dit niet tot een éénmalige exercitie te limiteren. Nováccent ondersteunt u bij het in kaart brengen van de risico’s, het formuleren van een strategie en u pro actief op reguliere basis hierin te ondersteunen.
Lees meer

Kennispartner

Kennispartner

Complexe IT vraagstukken vragen om ervaring, kennis, expertise en oplossingen. Onze professionals hebben veel ervaring en kunnen u actief ondersteunen op het gebied van bijvoorbeeld data protectie, security strategie, security architectuur, ISO 27001 en security awareness.

Onze experts volgen de ontwikkelingen op de voet en vertalen kansen naar concrete oplossingen. Nováccent helpt u door de juiste kennis te leveren voor het oplossen van uw IT Security uitdagingen.
Lees meer

Security Operations Center

Security Operations Center

Het Nováccent Security Operations Center (SOC) is een toonaangevend Managed Security Services Provider (MSSP). Ons team met experts ondersteunt organisaties via actieve monitoring en handelt direct wanneer er gevaar dreigt of zich een ongewenste situatie voordoet.

Het SOC detecteert aanvallen en analyseert verdachte activiteiten om klanten actief te informeren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.
Lees meer