Risico Management

Hoe veilig is mijn organisatie? Hoe ziet mijn dreigingslandschap eruit? Waar dien ik als bedrijf in te investeren? En hoe zit het met het financiële plaatje? Belangrijke vragen ter ondersteuning van het bepalen van de strategie. Nováccent ondersteunt u om een helder inzicht te geven hoe uw organisatie ervoor staat.

Risico management

Risico Management

Met de Cyber Security Quick Scan (CSQS) geven onze security specialisten u inzicht in de IT security risico’s die uw organisatie loopt. Binnen een dag krijgt u inzicht in de kwetsbaarheden van uw organisatie.

We kijken samen met u naar uw organisatie, infrastructuur en processen en geven op basis van de bevindingen concreet advies.

Risico Assessment

Risico Assessment

Iedere organisatie heeft te maken met risico's en dreigingen van buitenaf. Een gefundeerde strategie bewerkstelligen om goed om te kunnen gaan met deze risico’s kan niet zonder een eerste assessment.

Hoe staat mijn organisatie er voor qua risico's? Hoe ziet mijn dreigingslandschap eruit? Wat is acceptabel als organisatie om gezonde (financiële) keuzes te maken? Wij denken met u mee en kunnen u ondersteunen door het uitvoeren van risk assessments.

Pentesten

Pentesten

Via geavanceerde methodieken toetsen wij uw IT-infrastructuur op mogelijke kwetsbaarheden. Deze geavanceerde tests geven u meer zekerheid over de veiligheid van de systemen. Daarnaast ondersteunen ze u bij het weerbaarder maken tegen mogelijke aanvallen van buitenaf.

Ons team van “white hat hacker” experts staat klaar om uw infrastructuur, systemen en webapplicaties grondig door te lichten.

Social Engineering

Social Engineering

Wanneer we een deur niet op slot draaien maken we het voor inbrekers wel heel gemakkelijk. Ditzelfde geldt ook in de digitale wereld, we kunnen nog zo goed onze beveiliging op orde hebben, de mens kan nog steeds als zwakste schakel optreden.

Via Social Engineering toetsen wij de menselijke kant achter IT Security. Bijvoorbeeld door ‘mystery visits’ op locatie, of een ‘Phishing Campagne’ op te zetten. Bijkomend voordeel is dat we actief meewerken aan de bewustwording van beveiliging binnen de organisatie. Nováccent kan u hierbij actief ondersteunen.

DigID Audit

DigID Audit

Alle organisaties die DigiD gebruiken moeten voldoen aan een beveiligingsnorm. Door middel van assessments ondersteunen wij u in het toetsen van uw DigiD implementatie en controleren of de noodzakelijk maatregelen zijn getroffen en of deze in overeenstemming zijn met de beveiligingsrichtlijnen.

Onze experts treden als partner op, om samen met u zorg te dragen voor een veilige implementatie van DigiD.

ISO 27001

ISO 27001

De ISO 27001 norm is een internationaal bekende norm binnen IT Security. Deze norm toetst of de informatiebeveiliging is gewaarborgd binnen de organisatie via het Information Security Management System (ISMS).

Wij kunnen u ondersteunen via een 0-meting om vast te stellen in welke mate u klaar bent voor certificering. Vervolgens kan Nováccent u actief te begeleiden en toe te werken naar een volledige certificering voor uw organisatie.

Welke Cyber Risico's loopt uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te weten wat wij voor u kunnen betekenen.