Cyber security Monitoring Service

Cyber Security Monitoring Service

Hoe goed uw IT security ook op orde is, kwaadwillenden ontdekken altijd nieuwe mogelijkheden om zich toegang te verschaffen tot uw IT systemen. Laat uw omgeving permanent monitoren met ons SIEM 2.0 TITAN platform. TITAN combineert de kracht van onze Cyber security sensor, logfile collectie en ons Advanced Analytics Platform in één Cyber security monitoring Platform. Overzichtelijk, eenvoudig, betaalbaar en betrouwbaar.

TITAN We plaatsen een Security Sensor in uw netwerk die real-time dreigingen analyse uitvoert op uw netwerkverkeer en constant wordt voorzien van de nieuwste dreigingen informatie. Tegelijkertijd worden de logfiles van uw IT systemen verzamelt en geanalyseerd met ons Advanced Analytics Platform. Onze SOC analisten bekijken alle mogelijke dreigingen en zorgen ervoor dat u duidelijke informatie krijgt over de dreiging en hoe u deze kunt oplossen. Om het u makkelijk te maken bundelen we alle alerts en oplossingen in één Cyber Security Portaal.

Security Incident response

Grip en controle op cyber incidenten

1e en 2e lijns security incident response

In het verlengde van onze Cyber security Monitoring service doen onze SOC analisten een controle om te zien of het alert een daadwerkelijke dreiging is. Bij een daadwerkelijk dreiging wordt er een grondige analyse uitgevoerd, daarnaast wordt u voorzien van detailinformatie en een manier om de dreiging op te lossen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het TITAN platform of van het platform van u als klant.

3e lijns security incident response

Cyber security is een vak. Onze SOC analisten horen tot de top in hun vakgebied en zijn in staat om uw organisatie ad-hoc bij te staan bij het oplossen van met de meest complexe security incidenten.

Security Incident response
Vulnerability Scanning service

Vulnerability Scanning service

Pro-actief kwetsbaarheden detecteren en mitigeren

Elk moment van de dag worden er nieuwe kwetsbaarheden gevonden in besturingssystemen, databases en applicaties. Enig idee hoe kwetsbaar uw IT landschap is?

VAMP Laat de Cyber Defense specialisten van Nováccent maandelijks uw systemen en websites scannen. Zij kunnen er tevens voor zorgen dat het gehele vulnerability management proces, van gevonden kwetsbaarheid tot en met de controle of de kwetsbaarheid is opgelost. U heeft op elk moment inzicht heeft in de status van kwetsbaarheden binnen uw IT landschap.

Nováccent SOC is ISO/IEC 27001 gecertificeerd
ISO/IEC 27001 gecertificeerd

Interesse in onze Security Operations Center diensten?

Neem contact met ons op!