Over ons

Security Services

Nováccent Security Services is een betrokken partner op het gebied van IT Security. Wij leveren variërende diensten en producten die uw organisatie weerbaar maakt tegen dreigingen van buitenaf. Wij staan voor u klaar wanneer het gaat om complexe IT Security vraagstukken, ondersteuning bij implementatie en analyses waarbij wij als kennispartner voor u willen gaan en ons inzetten voor een langdurige en succesvolle relatie. Een betrouwbare, robuuste en integere partner die samen met u aan een veilige toekomst wil bouwen.

Onze Aanpak

Integriteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden binnen IT Security. Maar ook voor ons als Nováccent Security Services. Samen met u willen wij werken aan een veilige toekomst. Wij geven geen standaard antwoorden, maar door naar uw (complexe) uitdagingen te luisteren vinden wij samen een passend antwoord. Dit alles met maar één doel; een gezonde balans tussen een veilige toekomst en uw operatie. Uw zorgen worden door ons uit handen genomen.

Met een ruim aanbod aan professionals kunnen wij u ook ondersteunen als u de kennis of expertise (tijdelijk) niet in huis heeft. Professionals die u persoonlijk kent en vice versa, niet continu andere gezichten. Wij zijn uw kennispartner bestaande uit tientallen experts met ruime expertise en ervaring, maar garanderen persoonlijk contact om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u verwacht.

Kennispartner

Informatie Technologie is continu in beweging. Het zorgdragen voor ondersteunende IT Security is voor veel organisaties een uitdagende taak. Stil staan is achteruit gaan, zeker op het gebied van beveiliging, het is evident dat dit daadkrachtig opgepakt dient te worden. Hiervoor is kennis, expertise en ervaring nodig waar Nováccent Security Services u in kunnen ondersteunen. Of het nu gaat om het gebied van risk management, security consultancy of het zorgdragen voor actieve monitoring in ons Security Operations Center, wij staan voor u klaar.

Bij Nováccent Security Services werken professionals die jarenlange ervaring hebben en experts zijn in hun vakgebied. Samen met u gaan zij de uitdaging aan om u verder vooruit te helpen en te werken aan een veilige toekomst. Een kennispartnerschap die wij graag samen aan willen gaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor nu en in de toekomst.